Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė aviečių
- 6 valgomieji šaukštai cukraus pudros
- 200 mililitrų grietinėlės (30 % riebumo)
- 350 gramų sausainių (šokoladiniai)
- 60 gramų sviesto
- 250 gramų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausainiai smulkiai sulaužome ir sumaišome su tirpintu sviestu.
Gauta mase išklojame formos apačią ir padedame 30 min. į šaldytuvą.
Išplakite grietinėlę su cukraus pudra iki standžios masės, sudėkite susmulkintą maskarponės sūrį ir viską gerai išmaišykite.
Sušalus tartos pagrindui sudėkite ant jos pasigamintą maskarponės sūrio ir grietinėlės masę, o ant viršaus išdėliokite avietes.
Paruoštą tartą padėkite į šaldytuvą ir palaikykite per naktį.
Patiekite šaltą.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė aviečių
- 6 valgomieji šaukštai cukraus pudros
- 200 mililitrų grietinėlės (30 % riebumo)
- 350 gramų sausainių (šokoladiniai)
- 60 gramų sviesto
- 250 gramų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausainiai smulkiai sulaužome ir sumaišome su tirpintu sviestu.
Gauta mase išklojame formos apačią ir padedame 30 min. į šaldytuvą.
Išplakite grietinėlę su cukraus pudra iki standžios masės, sudėkite susmulkintą maskarponės sūrį ir viską gerai išmaišykite.
Sušalus tartos pagrindui sudėkite ant jos pasigamintą maskarponės sūrio ir grietinėlės masę, o ant viršaus išdėliokite avietes.
Paruoštą tartą padėkite į šaldytuvą ir palaikykite per naktį.
Patiekite šaltą.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą