REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 lapai sluoksniuotos tešlos
  • 300 gramų kalakutienos krūtinėlių
  • 150 gramų pievagrybių
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 lapai sluoksniuotos tešlos
  • 300 gramų kalakutienos krūtinėlių
  • 150 gramų pievagrybių
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 9

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą laikome kambario temperatūroje, kol suminkštėja.
  2. Kalakutienos filė pakepame ant keptuvės (arba galima naudoti likučius nuo kito patiekalo, pvz. keptos orkaitėje paukštienos).
    Jai iškepus - atvėsiname ir supjaustome smulkiais gabalėliais.
  3. Ant įkaitusio aliejaus keptuvėje pakepame smulkintą svogūną, papriką, pievagrybius, kol visi ingredientai suminkštėja.
    Juos sumaišome su smulkinta kalakutiena.
  4. Tešlos lapelius iškočiojame, kad suplonėtų, padaliname į tris dalis.
    Viename krašte sudedame paruoštą įdarą ir, užlenkę kraštus, suformuojame skarelę.
    Taip padarome su visa tešla ir įdaru.
  5. Pyragėlius aptepame kiaušinio plakiniu ir kepame iki 180 laipsnių įkaitingoje orkaitėje apie 20 minučių.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų