Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 15 gramų paprikų (malta)
- 200 gramų svogūnų
- 750 gramų jautienos (filė)
- 50 gramų saulėgrąžų aliejaus
- 200 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną supjaustyti 20-25 g gabalais.
Ištepti mėsą aliejumi, sumaišytu su malta paprika, ir palaikyti jame mėsą apie 1-2 val. šaltoje patalpoje.
Svogūnus ir pievagrybius supjaustyti žiedais.
Ant iešmų suverti tokia tvarka: mėsa, svogūnas, pievagrybis ir t. t.
Aplieti marinadu ir kepti šašlykinėje.
Šašlyką patiekti ant stalo karštą, pagardinti druska ir pipirais.
INGREDIENTAI:
- 15 gramų paprikų (malta)
- 200 gramų svogūnų
- 750 gramų jautienos (filė)
- 50 gramų saulėgrąžų aliejaus
- 200 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną supjaustyti 20-25 g gabalais.
Ištepti mėsą aliejumi, sumaišytu su malta paprika, ir palaikyti jame mėsą apie 1-2 val. šaltoje patalpoje.
Svogūnus ir pievagrybius supjaustyti žiedais.
Ant iešmų suverti tokia tvarka: mėsa, svogūnas, pievagrybis ir t. t.
Aplieti marinadu ir kepti šašlykinėje.
Šašlyką patiekti ant stalo karštą, pagardinti druska ir pipirais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą