Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 15 gramų paprikų (malta)
  • 200 gramų svogūnų
  • 750 gramų jautienos (filė)
  • 50 gramų saulėgrąžų aliejaus
  • 200 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną supjaustyti 20-25 g gabalais.
    Ištepti mėsą aliejumi, sumaišytu su malta paprika, ir palaikyti jame mėsą apie 1-2 val. šaltoje patalpoje.
    Svogūnus ir pievagrybius supjaustyti žiedais.
    Ant iešmų suverti tokia tvarka: mėsa, svogūnas, pievagrybis ir t. t.
    Aplieti marinadu ir kepti šašlykinėje.
    Šašlyką patiekti ant stalo karštą, pagardinti druska ir pipirais.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 15 gramų paprikų (malta)
  • 200 gramų svogūnų
  • 750 gramų jautienos (filė)
  • 50 gramų saulėgrąžų aliejaus
  • 200 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną supjaustyti 20-25 g gabalais.
    Ištepti mėsą aliejumi, sumaišytu su malta paprika, ir palaikyti jame mėsą apie 1-2 val. šaltoje patalpoje.
    Svogūnus ir pievagrybius supjaustyti žiedais.
    Ant iešmų suverti tokia tvarka: mėsa, svogūnas, pievagrybis ir t. t.
    Aplieti marinadu ir kepti šašlykinėje.
    Šašlyką patiekti ant stalo karštą, pagardinti druska ir pipirais.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų