Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis aguonų
  • 200 gramų bulvių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 20 gramų taukų (riebalų)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuskustas bulves stambiai supjaustyti, užpilti verdančiu vandeniu, pusiau išvirti. Vandenį nupilti atskirai, bulvėse padaryti kelis įdubimus, suberti į juos miltus, įpilti maždaug pusę nupilto vandens. Uždengti dangčiu, virti ant silpnos ugnies apie 15-20 minučių.
    Vandenį nupilti, bulves sutrinti, pasūdyti. Ištirpintuose taukuose pamirkytu šaukšteliu kabinti gabaliukus bulvių masės, sudėti į lėkštę, aplieti ištirpintais taukais (vietoj taukų galima naudoti sviestą).
    Apibarstyti cukrumi ir maltomis aguonomis (arba tarkuotu sūriu, varške).
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų