• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 800 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 8 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 100 gramų džiūvesėlių (malti arba švieži duonos trupinėliai)
  • 1 stiklinė pieno
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • šiek tiek prieskonių (mėsai)
  • 1 valgomasis šaukštas žalumynų (smulkinti)
  • 3 valgomieji šaukštai kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1 svogūną ir 2 skilteles česnako labai smulkiai supjaustyti ir suberti į indą su faršu, žalumynais, džiūvėsėliais (arba duonos trupinėliais), įmušti 2 kiaušinius, pagardinti druska bei pipirais ir viską labai gerai išmaišyti.
    Iš faršo suformuoti du paplotėlius.
    Į kiekvieno vidurį dėti po virtą kiaušinį ir gražiai apspausti faršu iš visų pusių, kad kiaušinis liktų viduje.
    Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti mėsos bei kiaušinių kukulius iš visų pusių, kol gražiai apskrus.
    Keptuvę uždengti dangčiu, sumažinti ugnį ir patroškinti dar 10 - 15 min.
    Padažui supjaustyti morką, susmulkinti 1 svogūną, 2 skilteles česnako ir švelniai apkepti keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
    Pakepintas daržoves suberti į troškintuvę, sumaišyti kečupą su majonezu bei pienu ir supylus į troškintuvę viską išmaišyti.
    Sudėti į troškintuvę kukulius ir troškinti apie 15 min. virš silpnos ugnies.
    Patiekti galima su ryžiais, raugintais agurkėliais ar salotomis.
    Skanaus!

Autorius: Lincea

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 800 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 8 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 100 gramų džiūvesėlių (malti arba švieži duonos trupinėliai)
  • 1 stiklinė pieno
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • šiek tiek prieskonių (mėsai)
  • 1 valgomasis šaukštas žalumynų (smulkinti)
  • 3 valgomieji šaukštai kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1 svogūną ir 2 skilteles česnako labai smulkiai supjaustyti ir suberti į indą su faršu, žalumynais, džiūvėsėliais (arba duonos trupinėliais), įmušti 2 kiaušinius, pagardinti druska bei pipirais ir viską labai gerai išmaišyti.
    Iš faršo suformuoti du paplotėlius.
    Į kiekvieno vidurį dėti po virtą kiaušinį ir gražiai apspausti faršu iš visų pusių, kad kiaušinis liktų viduje.
    Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti mėsos bei kiaušinių kukulius iš visų pusių, kol gražiai apskrus.
    Keptuvę uždengti dangčiu, sumažinti ugnį ir patroškinti dar 10 - 15 min.
    Padažui supjaustyti morką, susmulkinti 1 svogūną, 2 skilteles česnako ir švelniai apkepti keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
    Pakepintas daržoves suberti į troškintuvę, sumaišyti kečupą su majonezu bei pienu ir supylus į troškintuvę viską išmaišyti.
    Sudėti į troškintuvę kukulius ir troškinti apie 15 min. virš silpnos ugnies.
    Patiekti galima su ryžiais, raugintais agurkėliais ar salotomis.
    Skanaus!

Autorius: Lincea

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų