Varškę sutrinti su cukrumi, įmušti kiaušinį, įberti miltus ir gerai išmaišyti. Imti šaukštu masės ir apvolioti miltuose. Kepti iš abiejų pusių aliejuje. Kad varškėčiai būtų labiau panašūs į blynelius, prieš dedant į keptuvę suploti. Blyneliai turi būti nestori, t.y. apie 1 cm.
Autorius: Regina
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai cukraus
1 vienetas kiaušinių
0.5 stiklinės kvietinių miltų
250 gramų varškės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę sutrinti su cukrumi, įmušti kiaušinį, įberti miltus ir gerai išmaišyti. Imti šaukštu masės ir apvolioti miltuose. Kepti iš abiejų pusių aliejuje. Kad varškėčiai būtų labiau panašūs į blynelius, prieš dedant į keptuvę suploti. Blyneliai turi būti nestori, t.y. apie 1 cm.