Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai burokėlių
  • 1 vienetas citrinų
  • 1.5 litro kefyro
  • 2 stiklinės pieno
  • 1 vienetas agurkų ( (ilgavaisis) )
  • 1 sauja svogūnų laiškų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai burokėlių
  • 1 vienetas citrinų
  • 1.5 litro kefyro
  • 2 stiklinės pieno
  • 1 vienetas agurkų ( (ilgavaisis) )
  • 1 sauja svogūnų laiškų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žalius burokėlius sutarkuoti ir išvirti.
  2. Tada supilti citrinos sultis, išmaišyti ir palikti atvėsti.
  3. Susitarkuoti (per tą pačią burokinę tarką) agurką, supjaustyti svogūno laiškus ir krapus.
  4. Viską suberti į puodą. Įpilti kefyrą ir pieną. Per tą laiką burokėliai bus atvėsę, tad ir juos irgi sudėti. Išmaišyti. Įberti druskos.

    Skanaus!

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų