Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 150 gramų jogurto
- 200 mililitrų grietinėlės
- 500 gramų braškių
- 150 gramų grietinės (riebi)
- 2 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Braškes nuplauti ir nusausinti, kelias gražias uogas atidėti papuošimui, o likusias sutrinti į tyrę su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinos sultimis.
Jogurtą sumaišyti su grietine ir įmaišyti į braškių tyrę.
Gautą masę sudėti į metalinį įndą, kuriame šaldysite ledus.
Ledus pastatyti į šaldymo kamerą ir laikyti ten 30 min.
Per tą laikotarpį reikia du kartus pamaišyti.
Tuo tarpu, kol ledai šąla, išplakti grietinėlę.
Išėmus braškių masę įmaišyti grietinėlę ir pastatyti šaldyti dar 2 val., kas 30 min. išimti ledų masę ir suplakti.
Taip ledai bus minkšti. Jei norite kietesnių, suplakite tik vieną kartą po pirmo pusvalandžio.
Kai sustings, ledus sudėti į vaflines taureles ir papuošti braškėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 150 gramų jogurto
- 200 mililitrų grietinėlės
- 500 gramų braškių
- 150 gramų grietinės (riebi)
- 2 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Braškes nuplauti ir nusausinti, kelias gražias uogas atidėti papuošimui, o likusias sutrinti į tyrę su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinos sultimis.
Jogurtą sumaišyti su grietine ir įmaišyti į braškių tyrę.
Gautą masę sudėti į metalinį įndą, kuriame šaldysite ledus.
Ledus pastatyti į šaldymo kamerą ir laikyti ten 30 min.
Per tą laikotarpį reikia du kartus pamaišyti.
Tuo tarpu, kol ledai šąla, išplakti grietinėlę.
Išėmus braškių masę įmaišyti grietinėlę ir pastatyti šaldyti dar 2 val., kas 30 min. išimti ledų masę ir suplakti.
Taip ledai bus minkšti. Jei norite kietesnių, suplakite tik vieną kartą po pirmo pusvalandžio.
Kai sustings, ledus sudėti į vaflines taureles ir papuošti braškėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą