Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 270 gramų cukraus
- 5 vienetai obuolių
- 2 vienetai kiaušinių
- 360 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susipjaustome obuolius. Realiai jų kiekis priklauso nuo pačių obuolių dydžio.
Išlydome sviestą. Supilame jį ant cukraus ir vanilinio cukraus bei išmaišome.
Sudedame kiaušinius. Išsukame.
Į jau turimą masę beriame miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišome. Gauta masė laikui bėgant stingsta.
Dviem penktadaliais tešlos padengiame kepimo popieriumi išklotą formą. Kad masė mažiau liptų prie šaukšto, galima šaukštą vis pamirkykit šaltame vandenyje.
Pusę obuolių kiekio paklojame ant tešlos.
Uždengiame kitais dviem penktadaliais tešlos. Antrasis obuolių sluoksnis.
Galiausiai sudedame ant viršaus likusią tešlą.
Pyragas kepamas 175 laipsnių temperatūroje 30 min.
Iškeptą pyragą galite apibarstyti cukraus pudra, kakava bei cinamonu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 270 gramų cukraus
- 5 vienetai obuolių
- 2 vienetai kiaušinių
- 360 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susipjaustome obuolius. Realiai jų kiekis priklauso nuo pačių obuolių dydžio.
Išlydome sviestą. Supilame jį ant cukraus ir vanilinio cukraus bei išmaišome.
Sudedame kiaušinius. Išsukame.
Į jau turimą masę beriame miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišome. Gauta masė laikui bėgant stingsta.
Dviem penktadaliais tešlos padengiame kepimo popieriumi išklotą formą. Kad masė mažiau liptų prie šaukšto, galima šaukštą vis pamirkykit šaltame vandenyje.
Pusę obuolių kiekio paklojame ant tešlos.
Uždengiame kitais dviem penktadaliais tešlos. Antrasis obuolių sluoksnis.
Galiausiai sudedame ant viršaus likusią tešlą.
Pyragas kepamas 175 laipsnių temperatūroje 30 min.
Iškeptą pyragą galite apibarstyti cukraus pudra, kakava bei cinamonu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą