Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 2 vienetai morkų
- šiek tiek salierų (prieskoniai)
- 2 vienetai svogūnų
- 50 gramų svogūnų (laiškai)
- 400 gramų silkių (filė)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkę supjaustome mažais gabaliukais. Sutarkuojame morkas, smulkiai supjaustome svogūnų laiškus ir svogūnų galvutes. Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejų, sudedame morkas. Morkoms šiek tiek apkepus įdedame svogūnus, galų gale dedame svogūnų laiškus. Viską pagardiname bazilikais ir salierų prieskoniais, pamaišome ir dar šiek tiek pakepiname. Išjungiame ugnį ir palaukiame kol daržovės atvės. Tuomet jas sumaišome su silke. Valgyti rekomenduojama su virtomis bulvėmis.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 2 vienetai morkų
- šiek tiek salierų (prieskoniai)
- 2 vienetai svogūnų
- 50 gramų svogūnų (laiškai)
- 400 gramų silkių (filė)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkę supjaustome mažais gabaliukais. Sutarkuojame morkas, smulkiai supjaustome svogūnų laiškus ir svogūnų galvutes. Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejų, sudedame morkas. Morkoms šiek tiek apkepus įdedame svogūnus, galų gale dedame svogūnų laiškus. Viską pagardiname bazilikais ir salierų prieskoniais, pamaišome ir dar šiek tiek pakepiname. Išjungiame ugnį ir palaukiame kol daržovės atvės. Tuomet jas sumaišome su silke. Valgyti rekomenduojama su virtomis bulvėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą