INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
 - 1 česnakų
 - 1 vienetas morkų (didelės)
 - 20 gramų svogūnų (laiškai)
 - 1 vienetas silkių
 - 2 valgomieji šaukštai majonezo
 - 40 gramų pieno
 - šiek tiek druskos
 - šiek tiek aliejaus
 - 1 valgomasis šaukštas kečupo (švelnaus)
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morką nuskutame ir bulvių skustuku nugremžiame plačias plonas morkos juostas. Jas dedame į keptuvę su trupučiu aliejaus ir šiek tiek apkepame. Tada pabarstome cinamonu, druska. Silkės filė išilgai supjaustome į 4 juosteles. Paruošiame 4 silkės ilgio fermentinio sūrio šiaudelius. Dedame po du silkės ir fermentinio sūrio šiaudelius, 2 arba 3 svogūno laiškus, apsukti atvėsusiomis morkų juostelėmis. Šalia patiekiame džiovintas slyvas, įdarytas majonezu ir kečupu, sumaišytu su smulkintais česnakais.
 
REKLAMA
 
  
