INGREDIENTAI:
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių (vafliams)
- 1 vienetas kiaušinių (virti)
- 1 stiklinė kvietinių miltų (vafliams)
- 300 gramų silkių
- 200 gramų majonezo
- 1 stiklinė vandens (vafliams)
- šiek tiek čiobrelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkę supjaustyti labai smulkiai. Svogūnus supjaustyti mažais kubeliais. Kiaušinį susmulkinti labai mažais kubeliais. Silkę, svogūnus bei kiaušinį gerai išmaišyti. Pridėti majonezo ir SANTA MARIA čiobrelių. Gerai išmaišyti. Tiekti kartu su vafliais.
Vafliai:
vaflių ingredientus gerai išmaišyti. Kepti vaflinėje. Ant lėkštės išdėstyti salotos lapus, o ant lapų dėti vaflius su silkės užtepėle.
Autorius: Kristina
REKLAMA