Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 2 vienetai morkų
- šiek tiek baltojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
- 1 vienetas cukinijos
- 1 kilogramas šernienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šernieną supjaustome mažais gabaliukais, paprieskoniuojam ir palaikom per naktį. Apkepinam, dedame į britvoną. Ant viršaus dedame bulves, cukinijos ir šiek tiek apkepintas morkas, supilame vyną. Viršų babarstome prieskoniais ir troškiname orkaitėje apie 1,30 min.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 2 vienetai morkų
- šiek tiek baltojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
- 1 vienetas cukinijos
- 1 kilogramas šernienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šernieną supjaustome mažais gabaliukais, paprieskoniuojam ir palaikom per naktį. Apkepinam, dedame į britvoną. Ant viršaus dedame bulves, cukinijos ir šiek tiek apkepintas morkas, supilame vyną. Viršų babarstome prieskoniais ir troškiname orkaitėje apie 1,30 min.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą