Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- šiek tiek degtinės (ar brendis)
- šiek tiek sodos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlą gerai išsukti, kad neliktų gumuliukų. Aliejų įkaitinti, įstatyti formeles, kad šios taip pat įkaistų. Tada formelę merkti į tešlą, ne iki pat dugno, kad visos neapsemtų, nes nebus galima nuimti žagarėlio. Ir tiesiai į aliejų! Tik sučirška, suputoja ir jau skanėstas iškepęs. Taip kartoti, kol neliks tešlos. Žagarėlius apiberti cukraus pudra.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- šiek tiek degtinės (ar brendis)
- šiek tiek sodos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlą gerai išsukti, kad neliktų gumuliukų. Aliejų įkaitinti, įstatyti formeles, kad šios taip pat įkaistų. Tada formelę merkti į tešlą, ne iki pat dugno, kad visos neapsemtų, nes nebus galima nuimti žagarėlio. Ir tiesiai į aliejų! Tik sučirška, suputoja ir jau skanėstas iškepęs. Taip kartoti, kol neliks tešlos. Žagarėlius apiberti cukraus pudra.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą