Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • šiek tiek degtinės (ar brendis)
  • šiek tiek sodos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą gerai išsukti, kad neliktų gumuliukų. Aliejų įkaitinti, įstatyti formeles, kad šios taip pat įkaistų. Tada formelę merkti į tešlą, ne iki pat dugno, kad visos neapsemtų, nes nebus galima nuimti žagarėlio. Ir tiesiai į aliejų! Tik sučirška, suputoja ir jau skanėstas iškepęs. Taip kartoti, kol neliks tešlos. Žagarėlius apiberti cukraus pudra.

Autorius: Dangira

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • šiek tiek degtinės (ar brendis)
  • šiek tiek sodos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą gerai išsukti, kad neliktų gumuliukų. Aliejų įkaitinti, įstatyti formeles, kad šios taip pat įkaistų. Tada formelę merkti į tešlą, ne iki pat dugno, kad visos neapsemtų, nes nebus galima nuimti žagarėlio. Ir tiesiai į aliejų! Tik sučirška, suputoja ir jau skanėstas iškepęs. Taip kartoti, kol neliks tešlos. Žagarėlius apiberti cukraus pudra.

Autorius: Dangira

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų