REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 50 gramų žemės riešutų (sviestas)
- 1 vienetas kiaušinių
- 80 gramų kvietinių miltų
- 50 gramų pieniško šokolado
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paprastą sviestą sumaišyti su žemės riešutų sviestu, įmušti kiaušinį ir viską išplakti iki purios masės. Kitame inde sumaišyti miltus, cukrų, druską ir kepimo miltelius. Tuomet šį mišinį supilti į sviesto masę ir labai gerai išmaišyti. Šokoladą susmulkinti ir sudėti į tešlą. Lengvai viską išmaišyti. Ant kepimo popieriaus dėti po a. š. tešlos, paliekant nemažus tarpus, nes sausainiukai plėsis. Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 10-12 min. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 50 gramų žemės riešutų (sviestas)
- 1 vienetas kiaušinių
- 80 gramų kvietinių miltų
- 50 gramų pieniško šokolado
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paprastą sviestą sumaišyti su žemės riešutų sviestu, įmušti kiaušinį ir viską išplakti iki purios masės. Kitame inde sumaišyti miltus, cukrų, druską ir kepimo miltelius. Tuomet šį mišinį supilti į sviesto masę ir labai gerai išmaišyti. Šokoladą susmulkinti ir sudėti į tešlą. Lengvai viską išmaišyti. Ant kepimo popieriaus dėti po a. š. tešlos, paliekant nemažus tarpus, nes sausainiukai plėsis. Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 10-12 min. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą