Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 220 gramų tešlos (MANTINGA bemielė)
  • 100 gramų moliūgų
  • 40 gramų abrikosų (džiovinti)
  • 40 gramų razinų
  • 40 gramų riešutų
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 40 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 220 gramų tešlos (MANTINGA bemielė)
  • 100 gramų moliūgų
  • 40 gramų abrikosų (džiovinti)
  • 40 gramų razinų
  • 40 gramų riešutų
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 40 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sluoksniuotą tešlą atšildyti ,o džiovintus vaisius išmirkyti karštame vandeny. Moliūgą nulupti, sutarkuoti, riešutus sukapoti, vaisius supjaustyti mažais gabaliukais. Dubenyje sumaišyti gautą įdarą su cukrumi. Didžiąją tešlos dalį iškočioti 3 mm storiu ir su formos pagalba išpjauti apskritimus. Likusią tešlos dalį supjaustyti juostelėmis. Iš jų susukti spirales:vieną iš jų išdėstyti palei apskritimo kraštą , o kitą spiralę susukti skritulio viduryje. Centrinės spiralės viduje sudėti įdarą. Geriausia šias saulutes formuoti ant skardos. Patepti lydytu sviestu ir kepti orkaitėje, kol gražiai pagels.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų