Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 0.5 arbatinio šaukštelio čili pipirų (milteliai)
- 1 valgomasis šaukštas žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Imam mėsą, supjaustom norimo dydžio gabalais. Tinka kiaulienos sprandinė, kumpis, mentė, išpjova. Tada išspaudžiam ant mėsos citriną, įdedam prieskonių (pagal skonį, aš dedu čili, žalumynų), dedam supjaustytą svogūną, papipirinam ir išmaišom. Uždengiam. Galima kepti ir po 30 min., mėsa nesuges jei laikysite šaldytuve. Prieš kepant pasūdykite pagal skonį. Kepkite ant iešmų, ant laužo žarijų be ugnies.
Skanaus.:)
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 0.5 arbatinio šaukštelio čili pipirų (milteliai)
- 1 valgomasis šaukštas žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Imam mėsą, supjaustom norimo dydžio gabalais. Tinka kiaulienos sprandinė, kumpis, mentė, išpjova. Tada išspaudžiam ant mėsos citriną, įdedam prieskonių (pagal skonį, aš dedu čili, žalumynų), dedam supjaustytą svogūną, papipirinam ir išmaišom. Uždengiam. Galima kepti ir po 30 min., mėsa nesuges jei laikysite šaldytuve. Prieš kepant pasūdykite pagal skonį. Kepkite ant iešmų, ant laužo žarijų be ugnies.
Skanaus.:)
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą