Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 0.5 arbatinio šaukštelio čili pipirų (milteliai)
- 1 valgomasis šaukštas žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Imam mėsą, supjaustom norimo dydžio gabalais. Tinka kiaulienos sprandinė, kumpis, mentė, išpjova. Tada išspaudžiam ant mėsos citriną, įdedam prieskonių (pagal skonį, aš dedu čili, žalumynų), dedam supjaustytą svogūną, papipirinam ir išmaišom. Uždengiam. Galima kepti ir po 30 min., mėsa nesuges jei laikysite šaldytuve. Prieš kepant pasūdykite pagal skonį. Kepkite ant iešmų, ant laužo žarijų be ugnies.
Skanaus.:)
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 0.5 arbatinio šaukštelio čili pipirų (milteliai)
- 1 valgomasis šaukštas žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Imam mėsą, supjaustom norimo dydžio gabalais. Tinka kiaulienos sprandinė, kumpis, mentė, išpjova. Tada išspaudžiam ant mėsos citriną, įdedam prieskonių (pagal skonį, aš dedu čili, žalumynų), dedam supjaustytą svogūną, papipirinam ir išmaišom. Uždengiam. Galima kepti ir po 30 min., mėsa nesuges jei laikysite šaldytuve. Prieš kepant pasūdykite pagal skonį. Kepkite ant iešmų, ant laužo žarijų be ugnies.
Skanaus.:)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą