REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulės prandinės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio čili pipirų (milteliai)
  • 1 valgomasis šaukštas žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Imam mėsą, supjaustom norimo dydžio gabalais. Tinka kiaulienos sprandinė, kumpis, mentė, išpjova. Tada išspaudžiam ant mėsos citriną, įdedam prieskonių (pagal skonį, aš dedu čili, žalumynų), dedam supjaustytą svogūną, papipirinam ir išmaišom. Uždengiam. Galima kepti ir po 30 min., mėsa nesuges jei laikysite šaldytuve. Prieš kepant pasūdykite pagal skonį. Kepkite ant iešmų, ant laužo žarijų be ugnies.

    Skanaus.:)

Autorius: Reda

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulės prandinės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio čili pipirų (milteliai)
  • 1 valgomasis šaukštas žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Imam mėsą, supjaustom norimo dydžio gabalais. Tinka kiaulienos sprandinė, kumpis, mentė, išpjova. Tada išspaudžiam ant mėsos citriną, įdedam prieskonių (pagal skonį, aš dedu čili, žalumynų), dedam supjaustytą svogūną, papipirinam ir išmaišom. Uždengiam. Galima kepti ir po 30 min., mėsa nesuges jei laikysite šaldytuve. Prieš kepant pasūdykite pagal skonį. Kepkite ant iešmų, ant laužo žarijų be ugnies.

    Skanaus.:)

Autorius: Reda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų