INGREDIENTAI:
  -   3   česnakų 
-   2 vienetai   svogūnų 
-   1 vienetas   kiaulienos (kulnas) 
-   2 vienetai   kiaulės kojų 
-   šiek tiek   druskos 
-   šiek tiek   citrinpipirių 
-   šiek tiek   provanso žolelių 
  Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Kiaulės kojas bei kulną sudeda į dubenį ir pabarstome druska, SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis, citrinpipiriais, sutarkuojame česnaką, paliekame nakčiai.
 Ryte sudeda viską į puodą, įmetame svogūną ir verdame geras 4-5 val. ant silpnos ugnie, kai užvirs. Pagardiname dar pagal skonį druska ir prieskoniais.
 Gerai išvirusią mėsą išimame ir atskiriame mėsą nuo kaulo, smulkiai supjaustome. Į supjaustytą mėsą pilamą sultinį (sultinys turi būti lipnus, jei trūksta lipnumo, tai įdedame želatinos bei paragaujame ar užtenka druskos ir kitų prieskonių). Viską gerai išmaišome ir pilame į gilesnes lėkštes ar pasirinktas formeles. Viską dedame į šaldytuvą, kol šaltiena sustings.
 Skanaus.
   Autorius: Jelena 
     REKLAMA