Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 3 česnakų
  • 3 vienetai paprikų (žalioji)
  • 1 kilogramas pomidorų pastos (nulupti)
  • 2 vienetai salierų (stiebai)
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus („extra virgin“)
  • 3 valgomieji šaukštai acto (balzamiko)
  • 500 mililitrų pomidorų sulčių
  • 1 vienetas sultinio (KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys)
  • 1 valgomasis šaukštas vorčesterio padažo
  • 2 vienetai svogūnų laiškų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 3 česnakų
  • 3 vienetai paprikų (žalioji)
  • 1 kilogramas pomidorų pastos (nulupti)
  • 2 vienetai salierų (stiebai)
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus („extra virgin“)
  • 3 valgomieji šaukštai acto (balzamiko)
  • 500 mililitrų pomidorų sulčių
  • 1 vienetas sultinio (KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys)
  • 1 valgomasis šaukštas vorčesterio padažo
  • 2 vienetai svogūnų laiškų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite pomidorus kubeliais. Nulupkite agurko žievelę ir pašalinkite sėklas. Paprikas, česnaką, svogūnų laiškus ir agurką supjaustykite panašaus dydžio gabalėliais.
    Supilkite „Knorr Buljonetę“ į 300 mililitrų vandens ir užvirinkite.
    Sumaišykite pomidorų sultis ir pjaustytas daržoves. Kai sriuba atvės, sudėkite alyvuogių aliejų, actą ir Vorčesterio padažą. Viską gerai išmaišykite.
    Atvėsintą sriubą įdėkite į šaldytuvą ir palikite bent 2 valandoms. Patiekite su ledu ir nuvalytais saliero stiebais.

Autorius: Knorr

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų