INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- 3 česnakų
- 3 vienetai paprikų (žalioji)
- 1 kilogramas pomidorų pastos (nulupti)
- 2 vienetai salierų (stiebai)
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus („extra virgin“)
- 3 valgomieji šaukštai acto (balzamiko)
- 500 mililitrų pomidorų sulčių
- 1 vienetas sultinio (KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys)
- 1 valgomasis šaukštas vorčesterio padažo
- 2 vienetai svogūnų laiškų
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustykite pomidorus kubeliais. Nulupkite agurko žievelę ir pašalinkite sėklas. Paprikas, česnaką, svogūnų laiškus ir agurką supjaustykite panašaus dydžio gabalėliais.
Supilkite „Knorr Buljonetę“ į 300 mililitrų vandens ir užvirinkite.
Sumaišykite pomidorų sultis ir pjaustytas daržoves. Kai sriuba atvės, sudėkite alyvuogių aliejų, actą ir Vorčesterio padažą. Viską gerai išmaišykite.
Atvėsintą sriubą įdėkite į šaldytuvą ir palikite bent 2 valandoms. Patiekite su ledu ir nuvalytais saliero stiebais.
Autorius: Knorr
REKLAMA