Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus (užpilui)
  • 100 gramų kukurūzų (konservuoti)
  • 400 gramų salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek svogūnų (žalieji)
  • 350 gramų tunų (konservuotas)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus (užpilui)
  • šiek tiek acto (užpilui)
  • 30 gramų vandens (užpilui)
  • šiek tiek druskos (užpilui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padaryti užpilą ir užpilti juo kubeliais supjaustytus svogūnus.
    Salierus ir laiškus supjaustyti.
    Sumaišyti visus ingredientus ir užpilti svogūnų užpilu.
    Pagardinti krapais.

Autorius: Edita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus (užpilui)
  • 100 gramų kukurūzų (konservuoti)
  • 400 gramų salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek svogūnų (žalieji)
  • 350 gramų tunų (konservuotas)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus (užpilui)
  • šiek tiek acto (užpilui)
  • 30 gramų vandens (užpilui)
  • šiek tiek druskos (užpilui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padaryti užpilą ir užpilti juo kubeliais supjaustytus svogūnus.
    Salierus ir laiškus supjaustyti.
    Sumaišyti visus ingredientus ir užpilti svogūnų užpilu.
    Pagardinti krapais.

Autorius: Edita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų