Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas avokadų
  • 0.5 vieneto citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų (švieži)
  • šiek tiek petražolių (šviežios)
  • 300 gramų menkių (filė)
  • 150 mililitrų grietinėlės (30% riebumo)
  • 50 gramų parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Menkių filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustę gabalėliais apie 7 minutes pavirinkite pasūdytame vandenyje. Išgriebę gerai nuvarvinkite ir palikite, kad atvėstų.
    Avokadą perpjaukite pusiau, kaulą išimkite ir nulupę žievę supjaustykite skiltelėmis. Apšlakstykite citrinų sultimis ir atsargiai sumaišykite su žuvimi. Prieskonines žoleles susmulkinkite.
    Prikaistuvyje užvirinkite grietinėlę.
    Suberkite tarkuotą parmezano sūrį ir maišydami kaitinkite ant silpnos ugnies, kol masė sutirštės. Suberkite smulkintus krapus ir petražoles, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Apliekite salotas.
    Tiekdami puoškite krapų ir petržolių šakelėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų