INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas kriaušių (kieta)
- 2 saujos salotų (mišinys)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis aliejaus (graikinių riešutų)
- 25 gramai sviesto
- šiek tiek žaliųjų citrinų
- 200 gramų sūris (ožkos)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Salotų lapus sudėti į didelę lėkštę.
Sūrį sulaužyti didesniais gabaliukais.
Nenuluptą kriaušę supjaustyti plonomis skiltelėmis, patepti iš abiejų pusių sviestu. Tada pakepti iš abiejų pusių po 30 s keptuvėje ant stiprios ugnies.
Suplakti abu aliejus su laimo sultimis, užpilti ant salotų lapų, pasūdyti, įberti pipirų.
Ant salotų viršaus sudėti kriaušės gabaliukus ir sūrį.
Autorius: Ugnė
REKLAMA