Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių (virtos)
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas morkų (virtos)
- 1 vienetas svogūnų
- 3 valgomieji šaukštai svogūnų (laiškai)
- 2 valgomieji šaukštai acto (3%)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 vienetas burokėlių (virti)
- 200 gramų midijų (konservuotos)
- 1 stiklinė grybų (sūdyti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš svogūnų laiškų, aliejaus, acto, druskos, cukraus, pipirų padaryti užpilą salotoms.
Burokėlius, bulves, morkas, grybus ir svogūną supjaustyti gabaliukais ir sumaišyti su midijomis.
Visus ingredientus aplieti užpilu.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių (virtos)
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas morkų (virtos)
- 1 vienetas svogūnų
- 3 valgomieji šaukštai svogūnų (laiškai)
- 2 valgomieji šaukštai acto (3%)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 vienetas burokėlių (virti)
- 200 gramų midijų (konservuotos)
- 1 stiklinė grybų (sūdyti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš svogūnų laiškų, aliejaus, acto, druskos, cukraus, pipirų padaryti užpilą salotoms.
Burokėlius, bulves, morkas, grybus ir svogūną supjaustyti gabaliukais ir sumaišyti su midijomis.
Visus ingredientus aplieti užpilu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą