Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.20 04:37 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 200 gramų salierų (šaknis)
- šiek tiek sojos padažo
- 100 mililitrų grietinėlės (20%)
- 2 valgomieji šaukštai konjako
- 2 vienetai kivių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grietinėlę suplakti su sojos padažu, supilti konjaką ir pastatyti ant silpnos ugnies. Virti, pastoviai maišant, kol padažo kiekis sumažės per pusę. Atvėsinti.
Kivi supjaustyti skiltelėmis.
Salierą supjaustyti šiaudeliais arba sutarkuoti.
Į salotinę sudėti pusę salierų, aplieti padažu, sumaišyti, sudėti kivi, vėl salierų sluoksnį ir vėl aplieti padažu.
Puošti kivi gabaliukais, salotos lapeliu.
INGREDIENTAI:
- 200 gramų salierų (šaknis)
- šiek tiek sojos padažo
- 100 mililitrų grietinėlės (20%)
- 2 valgomieji šaukštai konjako
- 2 vienetai kivių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grietinėlę suplakti su sojos padažu, supilti konjaką ir pastatyti ant silpnos ugnies. Virti, pastoviai maišant, kol padažo kiekis sumažės per pusę. Atvėsinti.
Kivi supjaustyti skiltelėmis.
Salierą supjaustyti šiaudeliais arba sutarkuoti.
Į salotinę sudėti pusę salierų, aplieti padažu, sumaišyti, sudėti kivi, vėl salierų sluoksnį ir vėl aplieti padažu.
Puošti kivi gabaliukais, salotos lapeliu.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą