Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 valgomojo šaukšto cukraus
  • 3 česnakų (didelės, nuluptos)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo (kukurūzų arba bulvių)
  • 4 valgomieji šaukštai acto (baltas distiliuotas)
  • 2 valgomieji šaukštai vandens
  • 2 vienetai jelapenų (arba Seranai)
  • 0.5 stiklinės druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 valgomojo šaukšto cukraus
  • 3 česnakų (didelės, nuluptos)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo (kukurūzų arba bulvių)
  • 4 valgomieji šaukštai acto (baltas distiliuotas)
  • 2 valgomieji šaukštai vandens
  • 2 vienetai jelapenų (arba Seranai)
  • 0.5 stiklinės druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Maišytuvu sutrinkite visus komponentus (Išskyrus paskutinius du).

    Gautą mišinį užvirinkite ant didelės liepsnos.

    Sumažinkite ugnį iki vidutinės temperatūros ir virkite, kol mišinys sutirštės ir suminkštės pipirai (apie 3 minutes).

    Sumaišykite kukurūzų krakmolą, du šaukštus vandens ir supilkite į turimą padažą. Viską troškinkite dar 1 minutę.

    Leiskite visiškai atvėsti. Supilstykite padažą į stiklainius ir laikykite šaldytuve.

Autorius: sasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų