Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (smulkintas)
- 5 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
- 3 vienetai pomidorų pastos
- 50 gramų svogūnų (laiškai)
- 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
- 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- 0.5 stiklinės vandens
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 6 valgomieji šaukštai aliejaus
- 800 gramų žuvies (pangasijų filė)
- 0.5 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų
- 4 valgomieji šaukštai čili pipirų (saldus čili padažas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvies filė gabalus supjaustykite į maždaug 2-3 dalis ir pavoliokite kukurūzų krakmole (maždaug 4 šaukštai). Užberkite šaukštelį druskos ir pusę šaukštelio baltųjų pipirų. Pusvalandžiui palikite pasimarinuoti. Tada iš abiejų pusių pakepkite žuvies gabalus keptuvėje aliejuje. Išimkite ir sudėkite į lėkštę.
Tuomet pasiruoškite padažą. Indelyje sumaišykite pomidorų padažą, saldųjį čili padažą, cukrų, vandenį ir sojos padažą. Tada įberkite šaukštą kukurūzų krakmolo ir gerai išmaišykite.
Pomidorus supjaustykite didesniais kubeliais, svogūnų laiškus į maždaug 4 cm ilgio dalis ir susmulkinkite imbierą.
Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus, įmeskite smulkintą imbierą ir maišant pakepinkite apie 10 sekundžių. Tuomet įmeskite svogūnų laiškus ir pomidorus, maišant pakepkite apie 2-3 minutes. Supilkite paruoštą padažą. Maišant patroškinkite, kol padažas išvirs. Tada išjunkite ugnį.
Padažą su pomidorais ir svogūnais užpilkite ant iškeptos žuvies.
Patiekiama su ryžiais.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (smulkintas)
- 5 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
- 3 vienetai pomidorų pastos
- 50 gramų svogūnų (laiškai)
- 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
- 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- 0.5 stiklinės vandens
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 6 valgomieji šaukštai aliejaus
- 800 gramų žuvies (pangasijų filė)
- 0.5 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų
- 4 valgomieji šaukštai čili pipirų (saldus čili padažas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvies filė gabalus supjaustykite į maždaug 2-3 dalis ir pavoliokite kukurūzų krakmole (maždaug 4 šaukštai). Užberkite šaukštelį druskos ir pusę šaukštelio baltųjų pipirų. Pusvalandžiui palikite pasimarinuoti. Tada iš abiejų pusių pakepkite žuvies gabalus keptuvėje aliejuje. Išimkite ir sudėkite į lėkštę.
Tuomet pasiruoškite padažą. Indelyje sumaišykite pomidorų padažą, saldųjį čili padažą, cukrų, vandenį ir sojos padažą. Tada įberkite šaukštą kukurūzų krakmolo ir gerai išmaišykite.
Pomidorus supjaustykite didesniais kubeliais, svogūnų laiškus į maždaug 4 cm ilgio dalis ir susmulkinkite imbierą.
Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus, įmeskite smulkintą imbierą ir maišant pakepinkite apie 10 sekundžių. Tuomet įmeskite svogūnų laiškus ir pomidorus, maišant pakepkite apie 2-3 minutes. Supilkite paruoštą padažą. Maišant patroškinkite, kol padažas išvirs. Tada išjunkite ugnį.
Padažą su pomidorais ir svogūnais užpilkite ant iškeptos žuvies.
Patiekiama su ryžiais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą