• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1/4 arbatinio šaukštelio cinamono
  • šiek tiek pieno
  • 3 valgomieji šaukštai vandens
  • 450 gramų sausainių (biskvitiniai)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek kokosų (drožlės)
  • 100 gramų riešutų
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (sutirštintas su cukrumi)
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainius sumalti su mėsmale.
    Į indą suberti cinamoną, vanilinio cukraus pakelį ir supilti vandenį.
    Pastatyti indą ant ugnies ir, kai užvirs, greitai išmaišyti ir išjungti ugnį.
    Tada supilti į sausainių masę.
    Supilti citrinos sultis, riešutus bei kondensuotą pieną, gerai viską išmaišyti, įpilti truputėlį pieno, kad masė gautusi tiršta, bet puri ir minkšta.
    Į lėkštę paberti kokoso drožlių.
    Padaryti saldainių rutuliukus, išvolioti kokoso drožlėse ir padėti į atskirą lėkštę, padengtą pergamentiniu popieriumi.
    Laikyti šaldytuve 12 val.
    Papuošti galima šokolado glazūra ar savo nuožiūra.
    Skanaus.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 1/4 arbatinio šaukštelio cinamono
  • šiek tiek pieno
  • 3 valgomieji šaukštai vandens
  • 450 gramų sausainių (biskvitiniai)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek kokosų (drožlės)
  • 100 gramų riešutų
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (sutirštintas su cukrumi)
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainius sumalti su mėsmale.
    Į indą suberti cinamoną, vanilinio cukraus pakelį ir supilti vandenį.
    Pastatyti indą ant ugnies ir, kai užvirs, greitai išmaišyti ir išjungti ugnį.
    Tada supilti į sausainių masę.
    Supilti citrinos sultis, riešutus bei kondensuotą pieną, gerai viską išmaišyti, įpilti truputėlį pieno, kad masė gautusi tiršta, bet puri ir minkšta.
    Į lėkštę paberti kokoso drožlių.
    Padaryti saldainių rutuliukus, išvolioti kokoso drožlėse ir padėti į atskirą lėkštę, padengtą pergamentiniu popieriumi.
    Laikyti šaldytuve 12 val.
    Papuošti galima šokolado glazūra ar savo nuožiūra.
    Skanaus.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų