Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų aliejaus (kokosų)
  • šiek tiek kokosų (drožlės)
  • 300 gramų sūris (maskarponės)
  • 200 gramų šokoladas (baltas)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų aliejaus (kokosų)
  • šiek tiek kokosų (drožlės)
  • 300 gramų sūris (maskarponės)
  • 200 gramų šokoladas (baltas)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Suberkite tarkuotą baltą šokoladą į molinį dubenėlį, sudėkite kokosų aliejų. Statykite indą į prikaistuvį su karštu vandeniu ir maišykite, kol masė taps vientisa. Ištraukusi dubenį iš vandens , po šaukštą įmaišykite maskarponės sūrį. Atvėsusią masę palaikykite šaldytuve, tada iš jos aliejumi pateptomis rankomis suformuokite rutuliukus , apvoliokite kokosų drožlėse, dėkite į specialiai saldainiams skirtas formeles.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų