Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 200 gramų ryžių
- 2 vienetai svogūnų
- 100 gramų kiaulės šoninės
- 100 gramų sviesto
- šiek tiek prieskonių
- 200 gramų gudukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išverdame ryžius. Gudukus pakepame svieste su svogūnais ir karšto rūkymo šonine. Įdedame prieskonius, pasūdome. Grybus dedame ant lėkštėje esančių ryžių.
INGREDIENTAI:
- 200 gramų ryžių
- 2 vienetai svogūnų
- 100 gramų kiaulės šoninės
- 100 gramų sviesto
- šiek tiek prieskonių
- 200 gramų gudukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išverdame ryžius. Gudukus pakepame svieste su svogūnais ir karšto rūkymo šonine. Įdedame prieskonius, pasūdome. Grybus dedame ant lėkštėje esančių ryžių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą