Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų ryžių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 100 gramų kiaulės šoninės
  • 100 gramų sviesto
  • šiek tiek prieskonių
  • 200 gramų gudukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdame ryžius. Gudukus pakepame svieste su svogūnais ir karšto rūkymo šonine. Įdedame prieskonius, pasūdome. Grybus dedame ant lėkštėje esančių ryžių.

Autorius: Rimantas

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų ryžių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 100 gramų kiaulės šoninės
  • 100 gramų sviesto
  • šiek tiek prieskonių
  • 200 gramų gudukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdame ryžius. Gudukus pakepame svieste su svogūnais ir karšto rūkymo šonine. Įdedame prieskonius, pasūdome. Grybus dedame ant lėkštėje esančių ryžių.

Autorius: Rimantas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų