Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų alyvuogių
- 1 vienetas baklažanų
- 1 česnakų (padažui)
- 1 vienetas paprikų
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 1 stiklinė žirnių (Avinžirniai)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus (padažui)
- šiek tiek acto (balzaminis, padažui)
- šiek tiek sojos padažo (padažui)
- šiek tiek čili pipirų (padažui)
- šiek tiek žalumynų (padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Baklažaną supjaustome maždaug 1 cm griežinėliais, pabarstom druska, paliekam 10-15 min.
Tada nušluostome ir kepame keptuvėje - galima ir sausai, visai be aliejaus. Atvėsiname.
Avinžirnius geriausiai užmerkti iš vakaro, tada išvirti.
Salotoms pomidorą pjaustome nedideliais gabalėliais, papriką - šiaudeliais, alyvuoges - pusiau.
Viską sumaišome dubenyje.
Padažui skirtus produktus sumaišome ir užpilame ant salotų.
Skanaus
INGREDIENTAI:
- 100 gramų alyvuogių
- 1 vienetas baklažanų
- 1 česnakų (padažui)
- 1 vienetas paprikų
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 1 stiklinė žirnių (Avinžirniai)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus (padažui)
- šiek tiek acto (balzaminis, padažui)
- šiek tiek sojos padažo (padažui)
- šiek tiek čili pipirų (padažui)
- šiek tiek žalumynų (padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Baklažaną supjaustome maždaug 1 cm griežinėliais, pabarstom druska, paliekam 10-15 min.
Tada nušluostome ir kepame keptuvėje - galima ir sausai, visai be aliejaus. Atvėsiname.
Avinžirnius geriausiai užmerkti iš vakaro, tada išvirti.
Salotoms pomidorą pjaustome nedideliais gabalėliais, papriką - šiaudeliais, alyvuoges - pusiau.
Viską sumaišome dubenyje.
Padažui skirtus produktus sumaišome ir užpilame ant salotų.
Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą