Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Labai nesudėtingas ir paprastas patiekalas puikiai tinkantis tiek pietums, tiek vakarienei. Kam patinka svogūnai, galima dėti 3 svogūnus ir kepti kartu su mėsa. Prie šio patiekalo puikiai tiks "Jasmine" ryžiai ir salotos. Norint išraiškingesnio skonio, galima mėsą marinuoti per naktį šaldytuve ir pilti daugiau sojų padažo. O jei trūksta sūrumo, galima šiek tiek įberti druskos.

REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo kiaulienos
  • 4 skiltelės česnakų
  • 3 valgomieji šaukštai austrių padažo
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 2 valgomieji šaukštai rudojo cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 1 arbatinis šaukštelis malto imbiero
  • šiek tiek vištienos sultinys
  • Kepimui:
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą nuplauti ir supjaustyti nedideliais kubeliais.
  2. Sojų padažą sumaišyti su cukrumi ir krakmolu. Šiuo mišiniu gerai ištrinti mėsą ir 30 min. padėti į šaldytuvą pasimarinuoti.
  3. Česnakus susmulkinti.
  4. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti česnakus, maltą imbierą ir mėsą. Galima supilti ir likusį marinatą. Nuolat maišant, apkepti. Supilti austrių padažą, vištienos sultinį ir apie 10 min. patroškinti.
  5. Patiekti su ryžiais. Galima pabarstyti sezamų sėklomis.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų