Užvirinkite maždaug 2 l vandens, įmeskite 2 kubelius sultinio ir kai vėl užvirs, sumeskite stambesniais kubeliais supjaustytas bulves bei burokine tarka sutarkuotą morką. Kai užverda, sumeskite susmulkintą svogūno galvą. Tuo tarpu kietai išvirkite kiaušinius ir palikite atvėsti. Atvėsusius kiaušinius nulupkite ir susmulkinkite kubeliais. Suminkštėjus verdančioms daržovėms, supilkite sūdytas, nenukoštas rūgštynes. Pavirkite dar šiek tiek ir jau galite sudėti kiaušinių kubelius, susmulkintus svogūnų laiškus bei supilti grietinėlę. Skanaus!
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas rūgštynių (sūdytos, mažas indelis)
0.5 vieneto svogūnų
1 vienetas svogūnų (laiškai, ryšulėlis)
4 vienetai kiaušinių
200 mililitrų grietinėlės (35%)
2 vienetai sultinio (kubeliai, vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užvirinkite maždaug 2 l vandens, įmeskite 2 kubelius sultinio ir kai vėl užvirs, sumeskite stambesniais kubeliais supjaustytas bulves bei burokine tarka sutarkuotą morką. Kai užverda, sumeskite susmulkintą svogūno galvą. Tuo tarpu kietai išvirkite kiaušinius ir palikite atvėsti. Atvėsusius kiaušinius nulupkite ir susmulkinkite kubeliais. Suminkštėjus verdančioms daržovėms, supilkite sūdytas, nenukoštas rūgštynes. Pavirkite dar šiek tiek ir jau galite sudėti kiaušinių kubelius, susmulkintus svogūnų laiškus bei supilti grietinėlę. Skanaus!