Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- šiek tiek krapų (švieži)
- 1 sauja petražolių
- 400 gramų rūgštynių
- 500 gramų jautienos
- šiek tiek pomidorų padažo
- šiek tiek grietinės
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves išvirti nevisiškai, kad kristų nuo šakutės, o kitam puode išvirti jautieną, pridedant prieskonių (lauro lapų, pipirų), nuo virimo pusvalandį maždaug, kai bulvės apverda ir mėsa išverda, supilti į bulves jautieną su sultiniu, paskui marinuotas rūgštynes. Virti 20 min. Sudėti kelis šaukštus pomidorų padažo, jei trūksta druskos, krapus ir petražoles. Po 5 minučių nuimti nuo ugnies.
Patiekite su grietine. Galima su aitriosios paprikos prieskoniais, kad mėgsta aštriau. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- šiek tiek krapų (švieži)
- 1 sauja petražolių
- 400 gramų rūgštynių
- 500 gramų jautienos
- šiek tiek pomidorų padažo
- šiek tiek grietinės
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves išvirti nevisiškai, kad kristų nuo šakutės, o kitam puode išvirti jautieną, pridedant prieskonių (lauro lapų, pipirų), nuo virimo pusvalandį maždaug, kai bulvės apverda ir mėsa išverda, supilti į bulves jautieną su sultiniu, paskui marinuotas rūgštynes. Virti 20 min. Sudėti kelis šaukštus pomidorų padažo, jei trūksta druskos, krapus ir petražoles. Po 5 minučių nuimti nuo ugnies.
Patiekite su grietine. Galima su aitriosios paprikos prieskoniais, kad mėgsta aštriau. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą