Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros (apvoliojimui)
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- 150 gramų džiūvesėlių (vaniliniai)
- 3 valgomieji šaukštai sirupo (vaisių)
- 150 gramų razinų
- 150 gramų riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Razinas pusvalandžiui užpilkite karštu vandeniu. Riešutus be odelių truputį pakepinkite ir susmulkinkite elektriniu smulkintuvu. Džiuvėsėlius ir razinas taip pat susmulkiname elektriniu smulkintuvu. Į dubenį dedame smulkintus riešutus, razinas ir džiuvėsėlius, įdedame medų, sirupą ir gerai išminkome. Iš gautos masės darome nedidelius rutuliukus, kuriuos apvoliojame cukraus pudroje...aš nuo savęs i šitą masę dar įdėjau virtą sirupe apelsino žievelę...
Šitokie saldainukai tiks netik svečiui pavaišinti, bet tai gali būti ir puiki dovana švenčių proga....reikia tik gražiai supakuoti...
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros (apvoliojimui)
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- 150 gramų džiūvesėlių (vaniliniai)
- 3 valgomieji šaukštai sirupo (vaisių)
- 150 gramų razinų
- 150 gramų riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Razinas pusvalandžiui užpilkite karštu vandeniu. Riešutus be odelių truputį pakepinkite ir susmulkinkite elektriniu smulkintuvu. Džiuvėsėlius ir razinas taip pat susmulkiname elektriniu smulkintuvu. Į dubenį dedame smulkintus riešutus, razinas ir džiuvėsėlius, įdedame medų, sirupą ir gerai išminkome. Iš gautos masės darome nedidelius rutuliukus, kuriuos apvoliojame cukraus pudroje...aš nuo savęs i šitą masę dar įdėjau virtą sirupe apelsino žievelę...
Šitokie saldainukai tiks netik svečiui pavaišinti, bet tai gali būti ir puiki dovana švenčių proga....reikia tik gražiai supakuoti...
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą