REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 75 gramai medaus (skystas)
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų kvietinių miltų (rupūs)
  • 175 gramai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdaras:
    125 g įvairių riešutų;
    50 g razinų;
    1 a.š. cinamono;
    2-3 a. š. skysto medaus.

    Įdarui riešutus, razinas susmulkinti, pabarstyti cinamono ir sumaišyti su medumi. Minkštą sviestą išplakti su medumi iki purios masės. Suberti miltus ir gerai išminkyti. Galima pusvalandžiui įdėti į šaldytuvą (lengviau bus padengti formą). Tešlą padaryti pusiau ir viena puse iškloti kepimo indą, ant viršaus sudėti įdarą (palikti apie 1 cm nuo krašto neužpildytą), ir uždengti kita tešlos puse, gerai apspaudžiant kraštus. Subadyti šakute paviršių. Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių. Prieš pjaustant – atvėsinti ir apibarstyti cukraus pudra.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 75 gramai medaus (skystas)
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų kvietinių miltų (rupūs)
  • 175 gramai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdaras:
    125 g įvairių riešutų;
    50 g razinų;
    1 a.š. cinamono;
    2-3 a. š. skysto medaus.

    Įdarui riešutus, razinas susmulkinti, pabarstyti cinamono ir sumaišyti su medumi. Minkštą sviestą išplakti su medumi iki purios masės. Suberti miltus ir gerai išminkyti. Galima pusvalandžiui įdėti į šaldytuvą (lengviau bus padengti formą). Tešlą padaryti pusiau ir viena puse iškloti kepimo indą, ant viršaus sudėti įdarą (palikti apie 1 cm nuo krašto neužpildytą), ir uždengti kita tešlos puse, gerai apspaudžiant kraštus. Subadyti šakute paviršių. Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių. Prieš pjaustant – atvėsinti ir apibarstyti cukraus pudra.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų