Datules ir abrikosus susmulkinti, sumaišyti su riešutais ir 50 g tarkuoto juodojo šokolado. Paruošti tešlą: sviestą išplakti su paprastu ir vaniliniu cukrumi, cinamonu, citrinos žievele, įmušti kiaušinius. Suberti miltus, persijotus su kepimo milteliais ir krakmolu bei druska, supilti pieną, sudėti vaisių ir riešutų mišinį. Tešlą sukrėsti į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą formą, pašauti į 175 laipsnių orkaitę ir kepti apie val. (priklausomai nuo skardos dydžio). Bobą išimti iš formos, apipilti tirpintu šokoladu, o papuošti pabarstukais. Skanaus!
Datules ir abrikosus susmulkinti, sumaišyti su riešutais ir 50 g tarkuoto juodojo šokolado. Paruošti tešlą: sviestą išplakti su paprastu ir vaniliniu cukrumi, cinamonu, citrinos žievele, įmušti kiaušinius. Suberti miltus, persijotus su kepimo milteliais ir krakmolu bei druska, supilti pieną, sudėti vaisių ir riešutų mišinį. Tešlą sukrėsti į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą formą, pašauti į 175 laipsnių orkaitę ir kepti apie val. (priklausomai nuo skardos dydžio). Bobą išimti iš formos, apipilti tirpintu šokoladu, o papuošti pabarstukais. Skanaus!