Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- šiek tiek cukraus (rudasis, pabarstymui)
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 vienetas kiaušinių (aptepimui)
- 400 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Minkštą sviestą išsukti su cukrumi iki purumo, sudėti vanilinį cukrų. Maišant sudėti kiaušinius ir suberti persijotus miltus su kepimo milteliais. Tešlą gerai išminkyti.
Paruoštą tešlą suvolioti 1 cm storumo ir 15 cm ilgio voleliais, jo abu galus sulenkus įspausti per vidurį volelio. Riestes aptepti plaktu kiaušiniu ir pabarstyti ruduoju cukrumi.
Riestes sudėti į skardą išklotą kepimo popieriumi ir kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje (pagal Celsijų) apie 20 min., kol jos gražiai parusvės.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- šiek tiek cukraus (rudasis, pabarstymui)
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 vienetas kiaušinių (aptepimui)
- 400 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Minkštą sviestą išsukti su cukrumi iki purumo, sudėti vanilinį cukrų. Maišant sudėti kiaušinius ir suberti persijotus miltus su kepimo milteliais. Tešlą gerai išminkyti.
Paruoštą tešlą suvolioti 1 cm storumo ir 15 cm ilgio voleliais, jo abu galus sulenkus įspausti per vidurį volelio. Riestes aptepti plaktu kiaušiniu ir pabarstyti ruduoju cukrumi.
Riestes sudėti į skardą išklotą kepimo popieriumi ir kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje (pagal Celsijų) apie 20 min., kol jos gražiai parusvės.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą