REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • šiek tiek cukraus (rudasis, pabarstymui)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (aptepimui)
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Minkštą sviestą išsukti su cukrumi iki purumo, sudėti vanilinį cukrų. Maišant sudėti kiaušinius ir suberti persijotus miltus su kepimo milteliais. Tešlą gerai išminkyti.
    Paruoštą tešlą suvolioti 1 cm storumo ir 15 cm ilgio voleliais, jo abu galus sulenkus įspausti per vidurį volelio. Riestes aptepti plaktu kiaušiniu ir pabarstyti ruduoju cukrumi.
    Riestes sudėti į skardą išklotą kepimo popieriumi ir kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje (pagal Celsijų) apie 20 min., kol jos gražiai parusvės.

Autorius: Vaida

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • šiek tiek cukraus (rudasis, pabarstymui)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (aptepimui)
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Minkštą sviestą išsukti su cukrumi iki purumo, sudėti vanilinį cukrų. Maišant sudėti kiaušinius ir suberti persijotus miltus su kepimo milteliais. Tešlą gerai išminkyti.
    Paruoštą tešlą suvolioti 1 cm storumo ir 15 cm ilgio voleliais, jo abu galus sulenkus įspausti per vidurį volelio. Riestes aptepti plaktu kiaušiniu ir pabarstyti ruduoju cukrumi.
    Riestes sudėti į skardą išklotą kepimo popieriumi ir kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje (pagal Celsijų) apie 20 min., kol jos gražiai parusvės.

Autorius: Vaida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų