• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1.5 kilogramo lydekų
  • 200 gramų menkių (filė)
  • 2 vienetai batono (riekės)
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto (kepimui)
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lydekai nuimti odą, pasūdyti. Sutarkuoti morkas, supjaustyti svogūną ir pakepinti svieste. Lydekos mėsą ir menkių filė sumalti. Į gautą masę dėti kepintus svogūnus su morkom (atvėsusius), įmušti kiaušinius, įdėti piene išmirkytą batoną, preiskonius, druskos ir pipirų, pagal skonį. Žuvies faršą gerai išmaišyti ir sudėti į lydeką. Pilvą užsiūti. Dėti pilvu ant skaros ir kepti orkaitėje, uždengus folija apie 45 min. 180 laipsnių karštyje. tada nuimti foliją ir kepti kol apskrus.
    Skanaus.

Autorius: Ramunė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1.5 kilogramo lydekų
  • 200 gramų menkių (filė)
  • 2 vienetai batono (riekės)
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto (kepimui)
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lydekai nuimti odą, pasūdyti. Sutarkuoti morkas, supjaustyti svogūną ir pakepinti svieste. Lydekos mėsą ir menkių filė sumalti. Į gautą masę dėti kepintus svogūnus su morkom (atvėsusius), įmušti kiaušinius, įdėti piene išmirkytą batoną, preiskonius, druskos ir pipirų, pagal skonį. Žuvies faršą gerai išmaišyti ir sudėti į lydeką. Pilvą užsiūti. Dėti pilvu ant skaros ir kepti orkaitėje, uždengus folija apie 45 min. 180 laipsnių karštyje. tada nuimti foliją ir kepti kol apskrus.
    Skanaus.

Autorius: Ramunė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų