Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus (+ 0,5 stiklinė)
  • 250 gramų margarino
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 550 gramų varškės
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek razinų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek uogų (erškėtrožių)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus (+ 0,5 stiklinė)
  • 250 gramų margarino
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 550 gramų varškės
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek razinų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek uogų (erškėtrožių)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Margariną išlydykite, į dubenį sudėkite miltus, supilkite margariną, įmuškite 2 kiaušinius, įdėkite grietinę, cukrų ir kepimo miltelius.
    Viską išminkykite.
    Gautą tešlą sudėkite į miltais išteptą skardą.
    Tuomet paruoškite įdarą: varškę sumaišykite su 2 kiaušiniais, puse stiklinės cukraus ir razinomis.
    Varškę uždėkite ant tešlos ir šakute pavingiuokite ornamentą.
    Kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol gerai iškeps.
    Atvėsusį supjaustykite rombais ir ant kiekvieno rombo uždėkite po erškėtrožės uogą iš uogienės.
    Skanaus.

Autorius: Lena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų