Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 lapai tešlos (sluoksniuota, bemielė)
  • 200 gramų varškės
  • 400 špinatų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek sviesto
  • 50 gramų kmynų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 lapai tešlos (sluoksniuota, bemielė)
  • 200 gramų varškės
  • 400 špinatų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek sviesto
  • 50 gramų kmynų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplautus ir susmulkintus špinatus dėti į keptuvę su gabalėlių sviestu ir kelias minutes patroškinti.
  2. Atvėsusius špinatus sudėti į susmulkinta varškę, įberti kmynų ir viską gerai išmaišyti.
  3. Paruošta įdarą dėti ant iškočiotos sluoksniuotos bemielės tešlos gabalėlio ir užkloti

    kitu gabalėliu, kruopščiai užlipdyti kraštelius. Viršuje padaryti kelias įpjovas peiliu ir aptepti kiaušinio plakiniu.
  4. Kepti iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje 30 – 40 min.

    Skanaus.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų