Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų sviesto
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 4 valgomieji šaukštai vandens
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 300 gramų varškės
  • 2 stiklinės miltai
  • 300 gramų rabarbarų
  • 6 gramai trešnių (dėl spalvos)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų sviesto
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 4 valgomieji šaukštai vandens
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 300 gramų varškės
  • 2 stiklinės miltai
  • 300 gramų rabarbarų
  • 6 gramai trešnių (dėl spalvos)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, sviesto, druskos, vandens užminkome tešlą, padedame šaltai.
  2. Varškę, cukrų, smulkintus rabarbarus, trešnes išsukame.
  3. Iškočiojame pagrindą, dedame į indą, supilame įdarą, "užklojame". Kepame 200°C temp.orkaitėje apie 40 min.

    Skanaus :)

Autorius: Elina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų