Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 550 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek silkių
- 230 mililitrų vandens
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- šiek tiek aliejaus
- 30 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasiruošiame mielinę tešlą. Kai pakils, perminkome ir leidžiame dar kartą pakilti. Silkę supjaustome gabalėliais. Imame tešlos nedidelį gabalėlį ir dedame į vidų silkės. Gerai užspaudžiame ir padažę į aliejų dedame į kepimo formą. Taip paruošiame visus gabalėlius. Kiekviename tešlos gabalėlyje turi būti silkutės, nepamirškite visų gabalėlių pavolioti aliejuje. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame apie 40 min 180 laipsnių orkaitėje Išverčiame iš formos ir ataušiname. Valgome laužydami (nepjaustome!).
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 550 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek silkių
- 230 mililitrų vandens
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- šiek tiek aliejaus
- 30 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasiruošiame mielinę tešlą. Kai pakils, perminkome ir leidžiame dar kartą pakilti. Silkę supjaustome gabalėliais. Imame tešlos nedidelį gabalėlį ir dedame į vidų silkės. Gerai užspaudžiame ir padažę į aliejų dedame į kepimo formą. Taip paruošiame visus gabalėlius. Kiekviename tešlos gabalėlyje turi būti silkutės, nepamirškite visų gabalėlių pavolioti aliejuje. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame apie 40 min 180 laipsnių orkaitėje Išverčiame iš formos ir ataušiname. Valgome laužydami (nepjaustome!).
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą