REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 170 gramų sviesto (minkštas)
  • 125 gramai cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 375 gramai kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • Antras sluoksnis:
  • 100 gramų lazdyno reišutų
  • 100 šokoladas (juodas)
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 80 gramų cukraus
  • 1 žiupsnelis citrinos rūgšties

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 170 gramų sviesto (minkštas)
  • 125 gramai cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 375 gramai kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • Antras sluoksnis:
  • 100 gramų lazdyno reišutų
  • 100 šokoladas (juodas)
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 80 gramų cukraus
  • 1 žiupsnelis citrinos rūgšties

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Minkštą sviestą ištrinti su cukrumi iki purumo, sudėti trynius, išsukti, suberti vanilinį cukrų ir miltus. Užminkyti minkštą tešlą.Tešlą plonai iškloti kepimo formoje (aš naudojau silikoninę 28 cm skersmens).
  2. Lazdyno riešutus ir šokoladą susmulkinti smulkintuvu. Baltymus išplakti iki standumo po truputį supilant cukrų ir citrinos rūgštelę . Riešutų ir šokolado mišinį lengvai įmaišyti į išplaktus baltymus.
  3. Gautą masę sudėti ant tešlos ir tolygiai paskirstyti. Kepti 180 °C temp. orkaitėje apie 30 min.

Autorius: Jolanta.Mgmail.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų