REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
- 3 vienetai kiaušinių (+ 1 trynys)
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1/3 stiklinės grietinėlės
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 100 gramų sviesto
- 2.5 stiklinės kokosų (drožlės)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 350 gramų karamelės (Dulce de Leche)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Suberti į didelį dubenį miltus, kepimo miltelius, 0,5 stiklinės cukraus bei druską ir viską išmaišyti šluotele.
Pridėti sviesto ir viską sutrinti pirštais iki šlapio smėlio konsistensijos.
Tuomet įdėti 1 kiaušinį bei dar vieną papildomą kiaušinio trynį, vanilės ekstraktą ir viską gerai išminkyti.
Iš gautos tešlos suformuoti diską, apdengti maistine plėvele ir padėti 30 min. į šaldytuvą.
Viename dubenyje sumaišyti kokoso drožles, 2 kiaušinius, 0,5 stiklinės cukraus ir grietinėlę.
Atšaldyta tešla iškloti kepimo formą.
Ant tešlos paskirstyti karamelę ir ant viršaus sudėti kokoso drožlių mišinį.
Kepti apie 30-35 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Jei matysite, kad pyragas dar neiškepęs, o viršus jau per daug apskrudęs, galite viršų uždengti folija.
Patiekti atvėsusį.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
- 3 vienetai kiaušinių (+ 1 trynys)
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1/3 stiklinės grietinėlės
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 100 gramų sviesto
- 2.5 stiklinės kokosų (drožlės)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 350 gramų karamelės (Dulce de Leche)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Suberti į didelį dubenį miltus, kepimo miltelius, 0,5 stiklinės cukraus bei druską ir viską išmaišyti šluotele.
Pridėti sviesto ir viską sutrinti pirštais iki šlapio smėlio konsistensijos.
Tuomet įdėti 1 kiaušinį bei dar vieną papildomą kiaušinio trynį, vanilės ekstraktą ir viską gerai išminkyti.
Iš gautos tešlos suformuoti diską, apdengti maistine plėvele ir padėti 30 min. į šaldytuvą.
Viename dubenyje sumaišyti kokoso drožles, 2 kiaušinius, 0,5 stiklinės cukraus ir grietinėlę.
Atšaldyta tešla iškloti kepimo formą.
Ant tešlos paskirstyti karamelę ir ant viršaus sudėti kokoso drožlių mišinį.
Kepti apie 30-35 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Jei matysite, kad pyragas dar neiškepęs, o viršus jau per daug apskrudęs, galite viršų uždengti folija.
Patiekti atvėsusį.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą