• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
  • 3 vienetai kiaušinių (+ 1 trynys)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/3 stiklinės grietinėlės
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 2.5 stiklinės kokosų (drožlės)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 350 gramų karamelės (Dulce de Leche)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Suberti į didelį dubenį miltus, kepimo miltelius, 0,5 stiklinės cukraus bei druską ir viską išmaišyti šluotele.
    Pridėti sviesto ir viską sutrinti pirštais iki šlapio smėlio konsistensijos.
    Tuomet įdėti 1 kiaušinį bei dar vieną papildomą kiaušinio trynį, vanilės ekstraktą ir viską gerai išminkyti.
    Iš gautos tešlos suformuoti diską, apdengti maistine plėvele ir padėti 30 min. į šaldytuvą.
    Viename dubenyje sumaišyti kokoso drožles, 2 kiaušinius, 0,5 stiklinės cukraus ir grietinėlę.
    Atšaldyta tešla iškloti kepimo formą.
    Ant tešlos paskirstyti karamelę ir ant viršaus sudėti kokoso drožlių mišinį.
    Kepti apie 30-35 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Jei matysite, kad pyragas dar neiškepęs, o viršus jau per daug apskrudęs, galite viršų uždengti folija.
    Patiekti atvėsusį.
    Skanaus.

Autorius: Šarūnė

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
  • 3 vienetai kiaušinių (+ 1 trynys)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/3 stiklinės grietinėlės
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 2.5 stiklinės kokosų (drožlės)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 350 gramų karamelės (Dulce de Leche)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Suberti į didelį dubenį miltus, kepimo miltelius, 0,5 stiklinės cukraus bei druską ir viską išmaišyti šluotele.
    Pridėti sviesto ir viską sutrinti pirštais iki šlapio smėlio konsistensijos.
    Tuomet įdėti 1 kiaušinį bei dar vieną papildomą kiaušinio trynį, vanilės ekstraktą ir viską gerai išminkyti.
    Iš gautos tešlos suformuoti diską, apdengti maistine plėvele ir padėti 30 min. į šaldytuvą.
    Viename dubenyje sumaišyti kokoso drožles, 2 kiaušinius, 0,5 stiklinės cukraus ir grietinėlę.
    Atšaldyta tešla iškloti kepimo formą.
    Ant tešlos paskirstyti karamelę ir ant viršaus sudėti kokoso drožlių mišinį.
    Kepti apie 30-35 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Jei matysite, kad pyragas dar neiškepęs, o viršus jau per daug apskrudęs, galite viršų uždengti folija.
    Patiekti atvėsusį.
    Skanaus.

Autorius: Šarūnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų