Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai apelsinų
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono (maltas)
- 3/4 stiklinės cukraus
- 0.5 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių (malti)
- 1/4 arbatinio šaukštelio muskato (maltas)
- 3/4 stiklinės spanguolių (džiovintos/šaldytos)
- 3 vienetai kiaušinių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 3/4 stiklinės sviesto (minkštas)
- 0.5 stiklinės riešutų (grūsti)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 270 laipsnių temperatūros.
Jei naudojate džiovintas spanguoles, tuomet užpilkite jas verdančiu vandeniu, palikite kelioms minutėms ir nusunkite.Jei šaldytas - atšildykite.
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, gvazdikėlius, cukrų ir muskatą.
Išsukite kiaušinius su sviestu.
Gautą masę sumaišykite su sausais ingredientais, apelsinų minkštimu, spanguolėmis bei riešutais.
Kepkite apie 35-40 minučių.
Patiekite atvėsusį.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai apelsinų
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono (maltas)
- 3/4 stiklinės cukraus
- 0.5 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių (malti)
- 1/4 arbatinio šaukštelio muskato (maltas)
- 3/4 stiklinės spanguolių (džiovintos/šaldytos)
- 3 vienetai kiaušinių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 3/4 stiklinės sviesto (minkštas)
- 0.5 stiklinės riešutų (grūsti)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 270 laipsnių temperatūros.
Jei naudojate džiovintas spanguoles, tuomet užpilkite jas verdančiu vandeniu, palikite kelioms minutėms ir nusunkite.Jei šaldytas - atšildykite.
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, gvazdikėlius, cukrų ir muskatą.
Išsukite kiaušinius su sviestu.
Gautą masę sumaišykite su sausais ingredientais, apelsinų minkštimu, spanguolėmis bei riešutais.
Kepkite apie 35-40 minučių.
Patiekite atvėsusį.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą