Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 200 gramų abrikosų
- 2 valgomieji šaukštai aguonų
- 6 valgomieji šaukštai cukraus pudros
- 1.5 valgomojo šaukšto kakavos
- 8 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų (1 stiklinė = 200 ml)
- 375 gramai sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia reikia sviestą ar margariną išsukti su cukraus pudra Tuo pat metu, po vieną įmuškite kiaušinių trynius.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į sviesto ir kiaušinių mišinį. Į tešlą įmaišykite ir gerai išplaktus kiaušinių baltymus. Kiaušinių baltymai turi būti išplakti iki putų.
Tešlą padalinkite į tris dalis. 1 dalį palikite tokią, kokia yra. Į kita įdėkite aguonų, o trečią - kakavos.
Tešlą, kokia norite tvarka, sluoksniuokite į kepimo formą. Į pyragą galite įdėti abrikosų, slyvų ar obuolių, ko turit ir norit.
Kepkite 180 C orkaitėje, kol pyragas paruduos.
INGREDIENTAI:
- 200 gramų abrikosų
- 2 valgomieji šaukštai aguonų
- 6 valgomieji šaukštai cukraus pudros
- 1.5 valgomojo šaukšto kakavos
- 8 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų (1 stiklinė = 200 ml)
- 375 gramai sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia reikia sviestą ar margariną išsukti su cukraus pudra Tuo pat metu, po vieną įmuškite kiaušinių trynius.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į sviesto ir kiaušinių mišinį. Į tešlą įmaišykite ir gerai išplaktus kiaušinių baltymus. Kiaušinių baltymai turi būti išplakti iki putų.
Tešlą padalinkite į tris dalis. 1 dalį palikite tokią, kokia yra. Į kita įdėkite aguonų, o trečią - kakavos.
Tešlą, kokia norite tvarka, sluoksniuokite į kepimo formą. Į pyragą galite įdėti abrikosų, slyvų ar obuolių, ko turit ir norit.
Kepkite 180 C orkaitėje, kol pyragas paruduos.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą