INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų
- 4 vienetai pomidorų pastos
- 2 stiklinės pupelių
- šiek tiek svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių (virti)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padažui papildomai reikės: stiklinė grietinės, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas garstyčių tyrės, truputis druskos, acto, cukraus.
Padažas: Garstyčios su aliejumi išsukamos, pilant po truputį grietinės, pagardinama prieskoniais.
Pupelės išverdamos (baigiant virti pasūdomos), nulupamos, pridedama griežinėliais supjaustytų pomidorų, svogūnų, kiaušinių, užpilama grietinės padažu su garstyčiomis. Viskas sumaišoma, dedama į salotinę. Viršus puošiamas krapais, pomidorais.
REKLAMA